thumbnailEtichete autocolante imprimate
Folosite atat pentru a va promova marca dar si pentru a afisa date despre produs sunt cel mai la indemana instrument de marketing, combinand necesitatea etichetarii produsului cu facilitatea vizuala de a va reprezenta firma. Utilizate in domenii de activitate diverse au caracteristici diferite, plecand de la material, tipul de adeziv, si tipul de imprimare, toate acestea sunt particularitati care fac eticheta dumneavoastra sa corespunda intocmai scopului pentru care a fost conceputa.
De aceea noi folosim echipamente de ultima generatie si materiale de cea mai buna calitate. Pentru mai multe informatii despre materialele folosite la imprimare sau daca vreti sa stiti mai multe despre tipurile de adeziv sau pur si simplu aveti nevoie de o eticheta si nu stiti de unde sa incepeti? Incercam sa va ajutam. Mai multe informatii despre etapele realizarii unei etichete si despre aspectele care trebuiesc avute in vedere.
In completare, Design Media va pune la dispozitie solutii de aplicare manuala a etichetelor. Clic aici pentru mai multe detalii.

Contactati un reprezentant Design Media pentru o solutie particularizata necesitatilor dumneavoastra.