thumbnail Experienta noastra in domeniul imprimarii termice, folosirea unei game foarte mari de materiale (hartie, polietilena, poliester, nylon, poliamida) si a tuturor tipurilor de riboane (wax, wax/resin, resin) pe o gama diversificata de imprimante termice, ne indreptateste sa spunem ca cea mai buna calitate a imprimarii nu se obtine folosind un meterial de cea mai buna calitate si ribon. Aici calitatea ribonului sau a materialului pentru etichete, de sine statator, nu conteaza.
Obtinerea unei excelente calitati a imaginii, rezistenta la frecare sau razuire, depinde foarte mult de felul in care materialul etichetei se potriveste cu ribonul si imprimanta pe care o folosim.
De multe ori vi se solicita de catre clientii dumneavoastra, in special din industrie, etichete cu rezistenta la temperaturi ridicate, foarte scazute
sau la expunerea in medii chimice ori pur si simplu doriti sa tipariti folosind riboane color (in special pentru produse farmaceutice).

Noi venim in sprijinul clientilor nostri pentru a alege cea mai buna pereche ribon-material.

Potrivirea acestora nu inseamna numai o foarte buna calitate a imprimarii ci in mod automat aduce cu sine si o serie de alte avantaje:

- imprimare la parametri corespunzatori capului de imprimare;

- creste durata de utilizare a echipamentelor si a pieselor consumabile (capete de imprimare, role);

- creste productivitatea, fiind posibila imprimarea la o viteza mai mare;

- etichetele rezultate au o buna rezistenta la conditii deosebite;

- etichetele rezultate au un ciclu de viata mai mare.


Contactati un reprezentant Design Media pentru a solicita o solutie personalizata pe domeniul dumneavoastra de activitate.