DESIGN MEDIA produce si comercializeaza o gama larga de etichete de la simple etichete tip coduri de bare pana la cele mai sofisticate etichete de prezentare a produselor.

Prin parteneriate cu cele mai mari firme din domenii diverse, putem asigura livrarea unei game foarte mari de produse si echipamente utilizate in MARCAREA, ETICHETAREA sau AMBALAREA produselor dumneavoastra. In acelasi timp beneficiati de promptitudine in executia comenzilor rapiditate in rezolvarea celor mai diverse probleme care pot aparea in decursul derularii executiei sau livrarii unui produs, asistenta tehnica specializata la cel mai inalt nivel.

thumbnailEtichete autocolante neimprimate
Va punem la dispozitie o gama foarte de larga de etichete autocolante din hartie sau polietilena in diferite culori, dimensiuni sau tipuri de adezivi, dispuse in rola.

Pentru a afla mai multe despre tipurile de etichete autocolante sau domeniile de aplicabilitate ale acestora click aici.


thumbnailEtichete tip coduri de bare sau instructiuni
Acest tip de etichete chiar daca cel mai simplu este cel mai complex prin volumul mare de informatii care pot fi imprimate alfanumeric sau folosind tehnologia codurilor de bare.

De la simpla numerotare pana la informatii variabile complexe extrase din baze de date aceste etichete pot fi personalizate pe specificul dumneavoastra de activitate. Pentru mai multe detalii click aici.


thumbnailEtichete autocolante imprimate
Atunci cand vrem sa vorbim de cresterea eficientei si reducerea costurilor pentru volume mari de produse care trebuie marcate si etichetate, folosirea etichetelor autocolante imprimate poate fi solutia ideala.

Imbinand eticheta de prezentare cu eticheta descriptiva si informatii folosind simboluri cu cod de bare obtinem un aspect elegant al produsului, evidentierea marcii, eficienta in productie ... Pentru mai multe detalii click aici.


thumbnailEtichete textile de compozitie
Acest tip de etichete se adreseaza producatorilor din domeniul confectiilor textile, tricotaje, imbracaminte, decoratiuni interioare.

Inscriptionarea instructiunilor de intretinere a produsului sau marimea acestuia, se poate face pe materiale diverse functie de aplicabilitatea acestuia. Pentru mai multe detalii click aici.


thumbnailEtichete textile de compozitie si logo
 Combinand eticheta de compozitie cu eticheta de marime si logo obtinem o eticheta peste standardul unei simple afisari a simbolurilor de intretinere, in acelasi timp crescand productivitatea si scazand costurile.

Atunci cand promovarea marcii proprii este o prioritate acest tip de etichete este cel mai potrivit a fi utilizat. Pentru mai multe detalii click aici.


thumbnailEtichete din carton - taguri
 Utilizate pentru a evidentia informatii despre produs, completeaza eticheta de compozitie atunci cand vorbim despre confectii, aducand un plus de imagine pentru brandul dumneavoastra.

Atunci cand promovarea marcii proprii este o prioritate acest tip de etichete este cel mai potrivit a fi utilizat. Pentru mai multe detalii click aici.


thumbnailEtichete din carton - prezentare produs
 Eticheta de prezentare poate fi o simpla imagine sugestiva sau o combinatie de elemente care ajuta la identificarea produsului si a marcii dumneavoastra.

Atunci cand promovarea marcii proprii este o prioritate acest tip de etichete este cel mai potrivit a fi utilizat. Pentru mai multe detalii click aici.


thumbnailConsumabile pentru etichete
Esti deja producator de etichete si ai nevoie de un partener care sa iti ofere stabilitate in aprovizionarea cu benzi textile, riboane sau etichete autocolante neimprimate?

Va putem oferii din stoc sau la comanda o gama diversa de materiale pentru etichete textile sau autocolante precum si riboane wax, wax/resin sau resin de cea mai buna calitate. Pentru mai multe detalii click aici.


thumbnailDispozitive de aplicare
Instrumentul perfect pentru o etichetare rapida si exacta. Domeniile de aplicabilitate sunt diverse de la corespondenta, coletarie pana la etichetare pe fluxul de productie sau in depozite, acolo unde nu exista sisteme automatizate de aplicare a etichetelor.

Pentru mai multe detalii click aici.